Forskellige pastatyper: sådan bruger du Pasta Mancini – og mange flere typer til maden

Hvis du gerne vil spise pasta, som de gør i Italien, så skal du vælge din pastatype med omhu. I denne artikel kan du blive klogere på de forskellige pastatyper, og i hvilke retter du skal bruge dem.

Gør pastaen til hovedpersonen i dine retter. Der er masser af forskellige pastatyper at vælge imellem, og det har faktisk en betydning, hvilken type du vælger til din ret. Hvis du gerne vil spise pasta, som de gør i Italien, så skal du vælge din pastatype med omhu. 

I denne artikel kan du blive klogere på de forskellige pastatyper, og i hvilke retter du skal bruge dem. 

Fusilli fra Pasta Mancini

Fusilli, også bedre kendt som skruepasta, er små stykker af pasta, som er nemme at fange med gaflen. 

Fusilli er gode i retter med masser af sovs og flødeost, som lægger sig ned i pastaens riller og giver masser af smag. 

Hvis du leder efter kvalitetspasta til dine retter, så køb Pasta Mancini fra Origreen. Pasta Mancini er en af de beste pastamærker, som benyttes af Michelin-restauranter verden over. 

Kvalitetspasta kan smages, så hvis du går op i dine pastaretter, så køb Pasta Mancini fra Origreen.

Spaghetti 

Spaghetti betyder "tynde snore" på italiensk, og det er netop, hvad spaghetti er. Spaghetti-pastaen er god sammen med den gode gamle bologneseret, men den kan også fungere med olie, smør, hvidløg og finhakkede grøntsager. Bestil spaghetti Pasta Mancini fra Origreen og smag forskellen!

Linguine

Linguine er en slags tykkere stænger af spaghetti. Denne form for pasta smager himmelsk sammen med grøntsager så som ristede svampe, friske krydderurter og parmesanost. 

Pasta Mancini laver både klassisk og fuldkornslinguine til dig, som gerne vil have flere fibre i dine pastaretter. 

Pacherri 

Pacherri er brede pastastykker med hul i midten, lidt lige som penne. Denne form for pasta holder også rigtig godt på sovsen, også selvom den ikke er tyktflydende. Brug paccheri fra Pasta Mancini i retter med masser af kraftfuld sovs, fløde, sammenpisket æg og grøntsager. Tilføj bacon, pølse eller ost for at give retten mere smag. 

Makaroni

Makaroni er hule rør, som både kan være små eller store og med eller uden riller. Rillet makaroni er god til retter med sovs. Makaroni er oplagt til fede pastaretter med masser af ost, som for eksempel den klassiske "Mac & cheese"

Giv din smagfulde ostesovs ekstra kant og karakter med kvalitetspasta fra Pasta Mancini. Kog din Pasta Mancini i vand med rigeligt med salt og vend den rundt i en fed ostemasse. Server den med revet parmesan og sprødtstegt bacon oven på - så er der serveret!